Проф. Пламен БожиновЗащо, г-н Премиер, унижавате ДАНС и прокуратурата и

...
 Проф. Пламен БожиновЗащо, г-н Премиер, унижавате ДАНС и прокуратурата и
Коментари Харесай

Проф.Божинов, Мама и аз: Главчев да ни покани на среща и да престане да слуша разбирачите

 

Проф. Пламен Божинов


Защо, господин Премиер, унижавате ДАНС и прокуратурата и ги занимавате с несвойствени задания? Така дискредитирате държавните регулатори Министерство на здравеопазването, НЗОК, ИАМН и всички министерства, ведомства и организации, които са съгласували съвършено постоянното Решение 318 на Министерски съвет от 30 април. Отгоре на всичко неведнъж самичък признахте, че то е законно, а в този момент ДАНС и прокуратурата търсят някакво закононарушение в регулаторите, които са работили 2 години, с цел да стигнат до стимулирано предложение и Министерски съвет да одобри законосъобразно вярното Решение 318.

По какви аргументи, господин Премиер, слушате всякакви фондации и публичен съвет за създаване на национална детска болница от страната, който на никое място нищо не е построил, не знае по какъв начин се построява, а неговите „ разбирачи “ непрекъснато се базират на общоприети „ данни и разбори “ за несъществуваща потребност от нова съвременна болница в София, които никой на никое място не е признал и приел. Ами те просто вземат участие в блокадата на правото на избор на столичани и угнетяване на конкуренцията по качество, която ние, законът, Европа и демократичният свят предлагаме. Едновременно чакат финансираща банка да им дефинира потребностите от кревати и потребностите от педиатрична помощ в страната – а данните са в държавната статистика и осведомителните бази на способените държавни органи, регулаторите и законните съсловни организации. Всички тези „ разбирачи “, без да са лекари, се преструват на „ специалисти “, преследват филистерски и хищнически ползи и Ви „ продават “ лъскави празни опаковки, а ние с сътрудника доцент Свилен Тодоров лекуваме и консултираме изключително тежки случаи и аномалии – и по тази причина сме мощно възмутени от тази продължаваща бутафория!

Още не сте откликнали на поканата да посетите най-модерната и новопостроена клиника за майчини и детско здраве ‚Мама и Аз‘ в Плевен, изпратена Ви на 4 май 2024 година и по тази причина ОЧАКВАМЕ да ни приемете в Министерски съвет дружно с министъра на опазването на здравето и министъра на финансите, както приемате казионните държавни педиатри. 

 

 Детето с краче във въздуха

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР